Hoe loggen ouders in? - Voetbal Puurs

Hoe loggen ouders in?

Hoe loggen ouders in?

Hoe log je in op onze nieuwe website en Smartphone-app?

Zoals jullie allemaal weten zijn we een verhuisd naar Sportpark De Schans. Omdat onze club ook klaar moet zijn voor deze nieuwe toekomst gaan we ook werken met een nieuwe app en website.  Dit vooral om onze spelers nog beter op te volgen, maar ook kun je in de app aangeven dat je vrijwilligerswerk wil doen, en ook jezelf in de vrijwilligersplanning plaatsen, bv voor een tapdienst, of andere taken. Het zou tof zijn om jullie mee te betrekken op onze nieuwe plaats!

Om in te loggen en een connectie te maken met uw zoon/dochter in de app/website moet je volgende onderstaande regels correct opvolgen.
OPGELET: ALLEEN MAAR VOOR JEZELF (ouders, opa, oma, familie) MAG JE EEN REGISTRATIE UITVOEREN, EEN SPELEND LID (KIND) STAAT Al IN ONS SYSTEEM.

BELANGRIJK: eerst lezen

Registreren doe je alleen maar via een computer of laptop, niet via de smartphone!!!! (uitzondering voor mensen zonder pc of laptop)

Van zodra je bent geregistreerd kun je op uw smartphone onze app downloaden, die kun je vinden onder de naam CLUBAPP VOETBALASSIST. Na het opstarten van de app zoek je naar onze club: Kalfort Puurisca en kies je inloggen. 

Hier log je in met dezelfde gegevens als op de website. Krijg je terug een blanco inlogscherm, klik op registreren, vul uw e-mailadres in en bevestig. Je komt automatisch terug op een blanco inlogscherm en vult opnieuw uw gegevens in. VOILA, je bent aangemeld en je moet ook niet meer uitloggen. Wanneer je in de toekomst alsnog eens uitgelogd bent, volg je opnieuw dezelfde werkwijze wanneer het bij uw eerste poging niet lukt.

Eerst ga je naar www.kalfortpuursica.be e kies je "Lid worden"

Lid_worden_1-6950134.jpg


Er staat een formulier om te registreren, daar vul je uw e-mailadres in, hetzelfde als waar je nu ook e-mails op ontvangt van onze club of waar uw zoon/dochter mails op krijgt.

Op dat e-mailadres krijg je een mail met een link om uw registratie verder af te ronden.

Gebruik alleen maar deze link om verder te gaan.


lid2-6950135.jpglid3-6950136.jpg


Dit is de mail die je krijgt, klik op "link" om uw registratie af te ronden


lid42x-6950137.jpgGeef nu een wachtwoord inlid5-6950138.jpg


DIT IS EEN HELE BELANGRIJKE STAP.

Je bent ofwel deze speler (speler heeft eigen gsm) KIES DAN UW EIGEN NAAM of je bent ouder van... dan kies je hier ANDERS en vul je uw voornaam, achternaam en uw geboortedatum in. Klik op verder...


lid6-6950138.jpg
Dus stel dat de papa van Melvin, Flor noemt... en geboren op 27-10-1960 en klik verder


lid7-6950139.jpg
Aan de hand van uw e-mailadres herkent het systeem wie bij wie hoort. STAAT JE ADRES NIET GEKOPPELD DAN STUUR JE EEN SMS NAAR 0477866872 MET UW NAAM  EN DE NAAM  VAN DE SPELER WAAR JE WIL MEE KOPPELEN

lid8-6950140.jpgNu kun je inloggen. Je kunt na het inloggen je ook opgeven als vrijwilliger en taken zelf uitkiezen die je graag zou doen en kies zelf uw uren.

lid9-6950140.jpg
Bij bv afwezigheden doorgeven moet je ook uw zoon/dochter of beide (als je 2 spelers hebt) zien staan. Staan ze nog niet gekoppeld, stuur dan een sms met alle namen die gekoppeld moeten worden.


nalid-6956051.jpgVeel succes en vergeet je niet aan te melden voor vrijwilligerstaken! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!