Hoe loggen trainers in? - Voetbal Puurs

Hoe loggen trainers in?

Hoe loggen trainers in?

Trainers

Beste trainer,

Jullie gaan straks dezelfde werkwijze volgen zoals de ouders om te registreren op onze nieuwe website/app. 

Als jullie je eigen naam tegenkomt, (zoals hieronder aangegeven op de foto, bv jij bent Melvin, dan kies je uw eigen naam, komt je naam niet in de lijst voor, dan kies je anders en vul je verder aan. Als je naam niet verschijnt dan stuur je een sms naar 0477866872 met uw naam. Moeten er nog gezinsleden gekoppeld worden, zorg dan dat ze eerst ook zijn geregistreerd voordat je een sms stuurt.

Om uw spelers te koppelen vraag je aan Kevin uw TEAMNUMMER, met dat teamnummer koppelen uw spelers zich aan uw ploeg (ze moeten wel eerst registreren en dan de teamcode invullen)

Eerstdaags spreken we een datum af waarop we iets dieper ingaan op de mogelijkheden van deze nieuwe app. Je kunt bv een volledige ploegopstelling maken per wedstrijd, deze krijgen de spelers ook in de app te zien (of via de website). Je kunt spelersbeoordelingen plaatsen, ouders of andere teamleden kunnen wedstrijdverslagen invullen en je kunt ook aanmelden voor vrijwilligerswerk.

Klik hier om eerst de handleiding te lezen voor registratie

 

Hoe als trainer inloggen voor opstelling en afwezigheden te bewerken? Dus niet via de website, alhoewel je ook kan inloggen via de website.

Via de knop hieronder kom je in de admin terecht van het systeem. Alleen wat donker van kleur is, kun je openen en bewerken. Dat is meestal uw ploeg en alles daar onder. Klik hieronder op de knop, en leg dit webadres ineens vast in uw browser zodat je via deze snelkoppeling altijd kan inloggen. Maar eerst REGISTREREN zoals hierboven beschreven!!!!

Hieronder klik je om in te loggen in de admin waar je uw eigen ploeg kan managen: Sla deze link op in de menu van uw browser zodat je altijd snel kan inloggen. Ja, Ronny, jij ook! :-)

INLOGGEN ALS ADMIN TRAINER: KLIK HIER


lid6-6950138.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!