Nieuwsberichten - Voetbal Puurs

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Kalfort Puursica is een gezellige en laagdrempelige voetbalclub waar fun samengaat met de ambitie om spelers/speelsters beter te laten voetballen. Wij proberen iedere speler persoonlijk te leren kennen aan de start van een nieuw seizoen.

We streven ernaar om een aanbod te leveren voor alle leeftijdscategorieën van de jeugd tot aan de senioren. Plezier en prestatie gaan daarbij hand in hand.

Wens jij ook deel te zijn van deze familiale club, contacteer ons gerust via deze link! Of wens je wat meer info over hoe het er binnen onze jeugd aan toe gaat. Neem gerust een kijkje op deze site. Een samenvatting van wat we in 2022-2023 te bieden hebben voor jeugdspelers vind je hier

Beker Van België

5 augustus 10:30  Artikel GVA: Tweede ronde Beker van België: en wéér speelt Puurs tegen Berg en Dal De Beker van België. Dat zijn verre verplaatsingen naar de Ardennen en matchen tegen teams uit een andere provincie... behalve voor derdeprovincialer Puurs. Eerst zette het reeksgenoot Schriek opzij na penalty’s en nu mag het zich bewijzen tegen derdenationaler Berg en Dal. meer »


Kampioen 2022 - 2023

4 april 15:45  Wel verdiend, proficiat !!!!!


Top schutter Glenn Bouwmeester maakt 100e goal, knap werk !!!

15 januari 20:00  Top schutter Glenn Bouwmeester maakt 100e goal, knap werk !!!


Puuse Mosseldagen op vrijdag 7 oktober, zaterdag 8 oktober of (en) zondag 9 oktober 2022

21 september 9:00   Iedereen welkom op onze Puuse Mosseldagen op vrijdag 7 oktober, zaterdag 8 oktober of (en) zondag 9 oktober 2022. We zijn ook op zoek naar vrijwilligers om mee te helpen tijdens de Puuse mosseldagen. Graag aanmelden bij Oliver meer »


BOUWMEESTERS KNALLEN ANDERMAAL

1 augustus 22:15  Broertjes Bouwmeester knallen Kalfort Puursica naar volgende ronde: “Deze prestatie is hoopgevend voor de toekomst” Met een klinkende 7-1 overwinning kwalificeerde Kalfort Puursica zich voor de tweede ronde van de Beker van België. Met twee doelpunten en twee assists had Glenn Bouwmeester een groot aandeel in de zege. De bezoekers van Toekomst Relegem spelen een reeks hoger dan vierdeprovincialer Kalfort Puursica, maar daar was in de bekerwedstrijd weinig van te merken. Het was Glenn Bouwmeester die even na het halfuur de score opende. “De wedstrijd ging tot dan goed op en neer maar ik had wel het gevoel dat we zeker niet moesten onderdoen voor onze tegenstander. Ik vond ons na de pauze fysiek zelfs sterker maar dat heeft misschien te maken met het feit dat we ondertussen al drie weken aan het trainen zijn. meer »


SEIZOENSOPENER

9 juli 13:15  Beste KalfortPuursica voetbalfamilie, Het seizoen 2021-2022 is nog maar net voorbij en straks start al het nieuwe seizoen 2022-2023. En hoe ?? Onze mooie familieclub gaat straks zijn 4e levensjaar in. En wij openen het nieuwe seizoen met de 1e ronde van de Croky cup !! Van een opening gesproken toch. Deze match gaat door op zondag 31 juli met aftrap om 16:00. Onze tegenstrever is Toekomst Relegem, een Vlaams Brabantse 3e provincialer. En die ploeg is vorig seizoen op een mooie 5e plaats geëindigd. Wij hopen dat wij, zoals altijd, op een talrijke opkomst mogen rekenen om onze ploeg aan te moedigen. Come aan Puus !!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!